Bruno L. Jeppsson

  • Bygherrerådgivning
  • Projekt- og Byggeledels
  • Håndværksmæssig baggrund
  • Arbejdet med totalentrepriser i mere end 30 år
  • Udøvet personaleledelse i ca. 10 år.

 

Firmaet Bruno L. Jeppsson er et personligt ejet selskab.

Jeg har over 40 års erfaring i ledelse, projektstyring og kommunikation med en lang karriere i byggebranchen bag mig. I dag leveres min ekspertise både på specifikke opgaver såvel projekter som på undervisning af individer og grupper. Jeg er specialister i kunde- og organisationstilpassede ydelser, der samtidig følger et struktureret "framework". Det betyder skræddersyede løsninger til standardpriser.

Min baggrund i byggebranchen giver mig en hel speciel ekspertise i levering af projekter vedrørende byggeri, ejendomme og facilities management. Byggeriet er en branche der ofte er kendetegnet af konflikt mellem de forskellige aktører i et projekt, hvilket kan være både opslidende og bekosteligt. Min baggrund og mit unikke erfaringsgrundlag gør mig i stand til at arbejde med de forskellige aktører på en måde der optimerer performance og således giver maksimal effektivitet samtidig med at det minimerer distraherende konflikter. Om projekter.

Arbejde med ledelse og projektstyring handler primært om mennesker og om at få mennesker til at yde deres bedste, uanset om det er dine egne medarbejdere eller underleverandører. Derfor baseres ydelserne på "praktisk forretningspsykologi" med speciale i kommunikation.